Sisteme radio și ­audio

De la experiența călătoriei la experiența sunetului

La fiecare vacanță de neuitat, există o coloană sonoră de neuitat. Bucurați-vă în deplasările lungi și scurte de cântecele dvs. preferate la cea mai bună calitate a sunetului. 

Sistem radio "Composition Audio" (fără imagine)

 • Display TFT monocrom
 • Două difuzoare cu putere 2 x 20 Watt1
 • Slot card SD
 • Interfața AUX-IN și USB
 • Conexiune Bluetooth pentru telefoane mobile

Sistemul radio opțional "Composition Media" (fără imagine)

 • Display color TFT de 20,3 cm (8,0 inchi) și ecran tactil cu senzor de proximitate
 • Unitate CD cu redare MP3 și WMA
 • Patru difuzoare cu putere 4 x 20 Watt
 • Slot de card SD, interfață AUX-IN, conexiune Bluetooth pentru telefoane mobile și interfața USB în planșa de bord
 • Tunner dublu cu diversitate faze pentru cea mai bună recepție radio

sistem audio opțional cu Bluetooth în zona de locuințe (fără imagine) 

 • Sistemul audio include patru difuzoare și un subwoofer.
 • Pentru redarea sunetului de film sau a muzicii, se poate porni simplu prin unitatea de comandă centrală și se poate conecta cu aparatul dorit.
 • Și sistemul radio și de navigație din habitaclu se poate extinde cu difuzoare Bluetooth.

1 Pentru Grand California pot fi obținute la cerere două difuzoare suplimentare spate. Această opțiune de dotare fixează la un moment ulterior un

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o opțiune care costă. Pentru mai multe informații despre dotările autovehiculului (dotări de serie/dotări suplimentare) vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual. 

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 au fost determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC - New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet https://www.vw-vehicule-comerciale.ro/wltp. Informațiile nu se referă la un anumit vehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de vehicule. Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați in timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Grand California

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen