Sistemele de încălzire

Doar vacanță pe căldură

Nu sunteți doar un client de camping pentru vreme frumoasă, ci vă aflați pe drum cu plăcere și în zilele reci. Foarte bine, astfel Grand California și dvs. vă potriviți foarte bine împreună. Rămâne doar întrebarea: Cum doriți să vă încălziți? Căci sursa de căldură nu este aceeași sursă de căldură. Alegeți din patru opțiuni exact pe aceea care se potrivește perfect planurilor dvs. de vacanță.

Unitatea centrală de operare

La unitatea centrală de operare cu touchpad pentru comanda încălzirii, alimentarea cu apă și instalația solară pot fi citite și reglare confortabil dintr-un singur loc, ceea ce face magnifică camparea modernă. 

Unitate de operare opțională încălzire în staționare

Elementul de operare este ușor accesibil în galeria plafonului. Ecranul tactil simplifică reglarea și programarea încălzirii în staționare.

Încălzirea aerului și a apei cu operare pe gaz

Încălzirea aerului și a apei cu operare pe gaz (două butelii de gaz de 11 kg). Cinci fante de ventilație distribuie uniform aerul cald al instalației cu putere de 6 kW în habitaclu. În plus, sunt acumulați 10 l de apă caldă pentru bucătărie și baie.

 

Încălzire opțională a apei și aerului cu operare pe gaz-electrică

În completare la funcțiile încălzirii apei și aerului cu operare pe gaz, încălzirea la bord poate fi operată și electric. Pentru aceasta, este necesară o sursă de curent externă.

 

Încălzire opțională a apei și aerului cu operare diesel-electrică 

Pe lângă funcțiile încălzirii apei și aerului cu operare pe gaz-electrică, vi se oferă o operare diesel-electrică. Astfel este atinsă o alimentare cu căldură deosebit de lungă și independentă și este salvată greutatea prin suprimarea celor două butelii mari de gaz. Pentru gătit este transportată o butelie de gaz de 5 kg.

 

Încălzire suplimentară opțională a apei cu încălzire în staționare programabilă

Ea sprijină încălzirea la bord și prin funcția de programare, facilitează o preîncălzire de până la 60 de minute a autovehiculului, de ex. pentru dezghețarea rapidă a geamurilor cabinei șoferului.

 

Încălzire opțională a aerului în staționare plus încălzitor suplimentar

Încălzirea aerului în staționare operată cu combustibil încălzește rapid habitaclul prin fantele de ventilație. Opțional, poate fi achiziționată o telecomandă.

 

Încălzire opțională cu aer în staționare plus încălzire suplimentară cu apă, programabile la cerere

Încălzirea aerului în staționare operată cu combustibil încălzește rapid habitaclul prin fantele de ventilație. În mod suplimentar, o încălzire a apei sprijină încălzirea la bord atunci când motorul merge. O preîncălzire a autovehiculului poate fi programată sau poate fi pornită cu telecomanda opțională.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o opțiune care costă. Pentru mai multe informații despre dotările autovehiculului (dotări de serie/dotări suplimentare) vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual. 

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Grand California

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen