Sistemul de iluminare

Capul sus, lampa de citit aprinsă

Cât timp v-ați bucurat să schimbați în sfârșit rapoartele din joc cu noi crime? Uneori în vacanță nu există ceva mai frumos decât să citiți până târziu în noapte noua dvs. carte preferată. Datorită conceptului de iluminare bine gândit în Grand California puteți să faceți exact acest lucru. Sau pur și simplu să vă relaxați în atmosfera plăcută a luminii.

Sistem de iluminare în habitaclu   

De lumina de locuință are grijă lumina principală de deasupra dulapurilor de sus, o lumină de lucru deasupra bucătăriei și iluminarea locului de servit ceaiul.

Imaginea prezintă Grand California 680.

Iluminare ambientală opțională la dulapurile de sus (fără imagine)

Banda luminoasă multicoloră cu leduri este comandată printr-o unitate de operare centrală. Culoarea dorită și starea de comutare sunt reglabile.Iluminare perimetru pe partea pasagerului față (fără imagine)

La deschiderea și închiderea lui Grand California, lumina cu leduri se aprinde pentru scurt timp și apoi se stinge din nou automat. Când apăsați comutatorul de lumini, bineînțeles că ea rămâne aprinsă.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o opțiune care costă. Pentru mai multe informații despre dotările autovehiculului (dotări de serie/dotări suplimentare) vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual. 

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Grand California

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen