Spațiu de depozitare

Trebuie să luați aproape totul? Aproape totul poate fi luat!

Nu puteți pur și simplu lăsa acasă iepurașul și prințesa? Avem vești bune: căminul dumneavoastră din concediu dispune de o groază de spațiu de depozitare - pentru animalele de pluș preferate, jocurile preferate și hainele preferate. În spate aveți la dispoziție un volum de până la 980 l. De exemplu sub patul din spate, la care accesul este deosebit de ușor prin intermediul ușilor batante spate. Sistemele de asigurare a încărcăturii din două elemente permit fixarea în siguranță a obiectelor. În modelul Grand California 680, se adaugă chiar și un șifonier la cele două dulapuri de jos, practice. Împachetați! 

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o opțiune care costă. Pentru mai multe informații despre dotările autovehiculului (dotări de serie/dotări suplimentare) vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual. 

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Grand California

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen