Treaptă electricăTreaptă electrică

Visul coborârii

Trebuie să recunoaștem: Nu ne referim la ieșirea din rutina dvs. Cu Grand California puteți cel puțin să evadați în timp. Și coborârea din autorulota dvs. o facem pentru dvs. deosebit de confortabilă, cu treapta electrică. Aceasta se extinde automat la deschiderea ușii culisante pentru ca dvs. să puteți coborî sau urca confortabil. Vreți să trecem mai departe rapid? Afișajul multifuncțional vă amintește la începutul deplasării că treapta este încă extinsă. 

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o opțiune care costă. Pentru mai multe informații despre dotările autovehiculului (dotări de serie/dotări suplimentare) vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual. 

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Grand California

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen