WLAN opțional

Off the road, da. Offline, nu.

Să fim cinstiți: și dvs. doriți să postați una sau mai multe poze de vacanță siropoase în rețelele sociale și să-i faceți puțin invidioși pe prietenii dvs. Sau să urmăriți rapid pe drum cel mai nou episod al serialului dvs. preferat. Chiar dacă nu vă aflați pe drumurile principale: nu trebuie neapărat să fiți offline. În Grand California vă stă la dispoziție un WLAN printr-un router hotspot LTE opțional. Acesta generează un hotspot WLAN în autovehicul, pe care îl pot folosi aparatele externe. Este necesar în mod suplimentar un SIM de date.

Pe această pagină a modelului sunt descrise dotările. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o opțiune care costă. Pentru mai multe informații despre dotările autovehiculului (dotări de serie/dotări suplimentare) vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual. 

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Grand California

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen