Asistent la parcare

Manevrele tale sunt mult mai sigure și precise.

Diverși asistenți de parcare vă facilitează viața de zi cu zi.

Asistență direcție la parcare "Park Assist"1

Oferă suport la parcarea perpendiculară și paralele, efectuând automat cele mai bune mișcări de direcție posibile. Filmul de pe sistemul de asistență arată modelul Crafter ca exemplu.

Alertă pentru traficul din spate1

Oferă asistență la ieșirea cu spatele din parcare. Dacă șoferul nu reacționează la tonul de avertizare atunci când un vehicul se apropie, are loc o intervenție de frânare. Filmul din sistemul de asistență arată modelul Crafter ca exemplu.

Sistemul de manevrarea remorcii "Trailer Assist"1

Simplifică direcționarea remorcii la manevrarea în locuri de parcare perpendiculare și la mersul înapoi. Filmul de pe sistemul de asistență arată modelul Crafter ca exemplu.

Im Rahmen der Grenzen des Systems.

Nu există încă protocoale de armonizare, respectiv valori de consum oficiale. Pe această pagină a modelului vor fi descrise dotările. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o opțiune care costă. Pentru mai multe informații despre numărul sau combinațiile dotărilor autovehiculului (dotări de serie/dotări opționale), vă rugăm să vă adresați distribuitorului dvs. autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual. Sunt ilustrate parțial dotări opționale disponibile contra cost. Toate prețurile afișate sunt prețuri recomandate, orientative, neobligatorii și neconvenite, incl. 19% TVA. Contactați cel mai apropiat distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale pentru a obține cele mai recente informații despre model.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Transporter 6.1

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen