Meniu
Inchidere meniu

Transporter 6.1

Transportă orice

Acum 70 de ani a reprezentat soluția la problemele de transport. Astăzi, Transporter 6.1 furgon este mai performant decât oricând. Prin înălțimea apreciabilă a compartimentului de marfă, spațiului suficient și sistemelor moderne de asistență a șoferului, se asigură că ajungeți împreună cu echipa și materialele la timp, zi de zi, la muncă.

Aruncă o privire la Transporter 6.1 Furgon

Deosebit de impresionant

Originalul

Numele lui rămâne prezent la program

Transporter este pe piață în diferite generații de mai bine de 70 de ani și este utilizat de întreprinderi de artizanat, firme de curierat și ca vehicul de service. S-a dezvoltat de la soluția practică de transport până la a fi emblematic pentru o întreagă generație. Pentru că, mai presus de toate, un lucru a fost întotdeauna important pentru el: să facă cea mai bună treabă pentru tine.

Cea mai bună utilizare a spațiului

Oferă totul - astfel încât să puteți lua totul cu voi

Multă marfă. Mult trafic. O mulțime de opriri. Transporter 6.1 vă sprijină în tot ceea ce vă așteaptă în timpul zilei de lucru: datorită pragului de încărcare deosebit de redus, înălțimii considerabile a spațiului de încărcare și multor variante diferite.

  • greutate maximă remorcă de până la 2,5 t
  • sarcină utilă de până la 1,4 t
  • spațiu pentru până la trei europaleți
  • înălțimea spațiului de încărcare de până la 1.940 mm1 
  • două ampatamente și înălțimi ale plafonului
Soluții de încărcare bine gândite

O mulțime de idei

Dacă doriți să transportați foarte mult, trebuie adesea să veniți cu ceva în plus. Astfel încât să puteți obține livrări deosebit de mari, largi sau valoroase cu cât mai puțin efort posibil. Iar noi avem soluția.

  • Uși glisante
  • Funcția de încărcare sub scaune
  • Sistem de închidere al spațiului de încărcare
  • Inele de ancorare
Locul de muncă al șoferului, mai ergonomic

Stai relaxat în zilele aglomerate

În fiecare zi vă asigurați că ajung la destinație întreaga  echipă și marfa dumneavoastră. Din acest motiv, Transporter 6.1 are grijă de tot ce vă aparține. Postul de conducere ergonomic, volanul și scaunul reglabil liniar, tapițeria confort rezistentă precum și planșa de bord reconfigurată vă permit să conduceți cât mai comod. Datorită vizibilității excepționale de jur-împrejur aveți o vedere de ansamblu mai bună în orașele aglomerate sau pe șantierele fără vizibilitate. Iar în poziția de parcare se transformă pur și simplu în biroul dumneavoastră mobil.

Bine gândit până la ultimul detaliu

Toate caracteristicile

Conducere

Inapoi la overview

Conducere

Te-ai abătut de la drumul neasfaltat? Combinațiile disponibile motor-cutie de viteze și tracțiunea integrală opțională 4MOTION vă asigură o manevrabilitate sigură și precisă.

Exterior

Inapoi la overview

Exterior

Puteți spune la prima vedere că Transporter 6.1 poate face doar mulți kilometri. Dar asta nu este tot: datorită multor detalii funcționale, arată și destul de bine.

Interior

Inapoi la overview

Interior

Mult spațiu pentru materiale. Mai mult spațiu pentru relaxare. Transporter 6.1 face ca zilele de lucru chiar și extenuante să fie cât mai confortabile.

Funcții

Inapoi la overview

Funcții

Mai inteligent când aveți nevoie de el: datorită funcției We Connect, vi se oferă întotdeauna toate informațiile de care aveți nevoie - profesional și privat.

Sisteme de asistență

Inapoi la overview

Sisteme de asistență

Oricine este mereu în mișcare trebuie să stăpânească nenumărate situații neprevăzute, meteorologice și de trafic. Este bine să știți că nu sunteți singur în Transporter 6.1.

Lăsați-vă inspirat de Transporter 6.1

Start Video
Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen