Sisteme de încălzire, ventilație și climatizare

Cald în față, răcoare în spate

Temperatură confortabilă în cabina șoferului. Aer proaspăt în spațiul de marfă. Sistemele noastre de încălzire, ventilație și aer condiționat vă asigură că puteți lucra bine în autoutilitară. În timpul conducerii, sortării documentelor sau încărcării și descărcării.

Ventilator plafon

Ventilează spațiul de depozitare și cel pentru pasageri.

Sistem de climatizare în cabină cu comandă electronică (fără imagine)

Permite setarea continuă a temperaturii confortabile.

 

Încălzire în scaune pentru șofer și pasager (fără imagine)

Reglabil separat, încălzește suprafețele scaunului și ale spătarului.

 

Încălzire suplimentară pentru spațiul pasageri și marfă (fără imagine)

Încălzirea suplimentară crește puterea printr-un al doilea schimbător de căldură și printr-o gură de aer pe stâlpul C.

 

Încălzire suplimentară cu aer (fără imagine)

Aeroterma este programată prin intermediul unității centrale de control sau activat prin telecomandă radio și menține interiorul cald până la 48 de ore cu 2.500 W în funcționare continuă.

 

Încălzire suplimentară cu apă (fără imagine)

Încălzitorul de apă suplimentar oferă asitență pentru încălzirea la bord și poate fi setat pentru preîncălzire. Aerul cald pătrunde în interior prin orificiile de ventilare de pe panoul de bord.

 

Parbriz încălzit (fără imagine)

Asigură rapid pentru o vedere clară pe vreme umedă și rece. Elementele de încălzire sunt integrate în panou.

 

Încălzire lunetă (fără imagine)

Încălzirea lunetei asigură rapid o vizibilitate clară spre spate.

Pe această pagină a modelului vor fi descrise dotările. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o opțiune care costă. Pentru mai multe informații despre numărul sau combinațiile dotărilor autovehiculului (dotări de serie/dotări opționale), vă rugăm să vă adresați distribuitorului dvs. autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual. Sunt ilustrate parțial dotări opționale disponibile contra cost. Toate prețurile afișate sunt prețuri recomandate, orientative, neobligatorii și neconvenite, incl. 19% TVA. Contactați cel mai apropiat distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale pentru a obține cele mai recente informații despre model.

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 au fost determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC - New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet https://www.vw-vehicule-comerciale.ro/wltp. Informațiile nu se referă la un anumit vehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de vehicule. Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați in timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

 

 

 

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Transporter 6.1

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen