Lumini cu LED

Ca să te faci cât mai vizibil

Vizibilitate bună pe timp de noapte și pe ceață: iluminarea potrivită vă ajută pe dvs. și pe toți pasagerii să ajungeți la destinație în siguranță și relaxați.

Faruri LED

Farurile cu LED nu doar fac ceea ce așteptați de la ele oricum. Prin designul lor atractiv de iluminare, ele subliniază și aspectul elegant al Transporter 6.1.

Stopuri LED

Tehnologia LED durabilă și economică, pentru autovehicule cu hayon. Vei fi ușor recunoscut de alți utilizatori ai drumurilor atât noaptea, cât și pe vreme rea.

Faruri H7 cu halogen (fără imagine)

Farurile cu halogen H7 optimizează vizibilitatea pe întuneric cu o rază lungă de acțiune și o iluminare laterală foarte bună.

Abbildungen zeigen Multivan.

Nu există încă protocoale de armonizare, respectiv valori de consum oficiale. Pe această pagină a modelului vor fi descrise dotările. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o opțiune care costă. Pentru mai multe informații despre numărul sau combinațiile dotărilor autovehiculului (dotări de serie/dotări opționale), vă rugăm să vă adresați distribuitorului dvs. autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual. Sunt ilustrate parțial dotări opționale disponibile contra cost. Toate prețurile afișate sunt prețuri recomandate, orientative, neobligatorii și neconvenite, incl. 19% TVA. Contactați cel mai apropiat distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale pentru a obține cele mai recente informații despre model.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Transporter 6.1

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen