Perete despărțitor

Separat. Protejat.

Indiferent cât de bine asigurați materialul sau livrarea - uneori pur și simplu nu puteți evita zăngănitul în cală. Prin urmare, pereții despărțitori protejează în mod constant habitaclul. Procedând astfel, de exemplu, acestea păstrează opțiunile de reglare pentru scaune sau permit o vedere a spațiului de încărcare.

Perete despărțitor înalt, cu geam

Fereastra este din sticlă securizată.

Perete despărțitor fără geam

Peretele despărțitor înalt, închis, separă în mod constant spațiul de încărcare de cabina șoferului.

Nu există încă protocoale de armonizare, respectiv valori de consum oficiale. Pe această pagină a modelului vor fi descrise dotările. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o opțiune care costă. Pentru mai multe informații despre numărul sau combinațiile dotărilor autovehiculului (dotări de serie/dotări opționale), vă rugăm să vă adresați distribuitorului dvs. autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual. Sunt ilustrate parțial dotări opționale disponibile contra cost. Toate prețurile afișate sunt prețuri recomandate, orientative, neobligatorii și neconvenite, incl. 19% TVA. Contactați cel mai apropiat distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale pentru a obține cele mai recente informații despre model.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Transporter 6.1

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen