Podea antiderapantă

Aici nimic și nimeni nu alunecă

Cum rămân materialele și instrumentele nemișcate - și cum echipa ta nu alunecă în autovehicul? Rafturile potrivite facilitează instalarea sistemelor de dulapuri. Sau pot preveni accidentele.

Podea universală pentru echipări ulterioare (fără imagine)

Podeaua universală creează condiții ideale pentru instalarea ulterioară a sistemelor de dulapuri de la diferiți producători1. Adaptoarele speciale din decupajele din pardoseală permit instalarea și îndepărtarea flexibilă a structurilor dulapului în orice moment, fără lipire sau găurire. Demontarea de pe podea lasă urme minime. 

 

Podea din cauciuc, antiderapantă, lavabilă

Podeaua de cauciuc crește siguranța cu o suprafață antiderapantă care se extinde peste marginea de încărcare și iluminarea treptelor.

Für den korrekten und sicheren Einbau der Schranksysteme, die am Universalboden befestigt werden, sorgt der jeweilige Aufbauhersteller.

Nu există încă protocoale de armonizare, respectiv valori de consum oficiale. Pe această pagină a modelului vor fi descrise dotările. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o opțiune care costă. Pentru mai multe informații despre numărul sau combinațiile dotărilor autovehiculului (dotări de serie/dotări opționale), vă rugăm să vă adresați distribuitorului dvs. autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual. Sunt ilustrate parțial dotări opționale disponibile contra cost. Toate prețurile afișate sunt prețuri recomandate, orientative, neobligatorii și neconvenite, incl. 19% TVA. Contactați cel mai apropiat distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale pentru a obține cele mai recente informații despre model.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Transporter 6.1

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen