Sisteme de asistență pentru siguranța în trafic

În fiecare zi mai relaxat și sigur în mișcare

Oricine este mereu în mișcare trebuie să stăpânească nenumărate situații meteorologice neprevăzute și de trafic. Este bine să știți că nu sunteți singur în Transporter 6.1.

Asistent la vânt lateral "Cross Wind Assist"1

Stabilizează vehiculul la rafale de vânt puternice, rafinate, prin intervenții automate de frânare. Filmul de pe sistemul de asistență arată modelul Crafter ca exemplu.

Sistem de protecție laterală la manevre și parcare1

Monitorizează lateralele vehiculului în timpul deplasării și indică apropierea critică de stâlpi sau ziduri. Filmul de pe sistemul de asistență arată modelul Crafter ca exemplu. 

Sistemul de menținere a benzii de rulare "Lane Assist"1 2

O cameră multifuncțională înregistrează banda de rulare și folosește intervenții de direcție pentru a menține vehiculul pe bandă. Filmul din sistemul de asistență arată modelul Crafter ca exemplu.

Adaptive Cruise Control ACC - sistem adaptiv de menținere automată a vitezei  de deplasare, incl. "Front Assist" cu City Emergency Brake ­- sistem de frânare de urgență în oraș1

Adaptează automat viteza la cea a vehiculului din față, menținând în același timp distanța specificată de șofer. Filmul de pe sistemul de asistență arată modelul Crafter ca exemplu.

Sistem de monitorizare a presiunii în anvelope (fără imagine)1

Informează șoferul cu privire la presiunea curentă a anvelopelor înainte și în timpul călătoriei și avertizează asupra pierderii de presiune. În fiecare roată există senzori care oferă informații despre presiune și temperatură prin radio.

 

Funcție de recunoaștere a indicatoarelor rutiere (fără imagine)1

Înregistrează limitele de viteză, fără depășiri, precum și restricțiile legate de timp și vreme cu o cameră specială și informează șoferul pe afișajul multifuncțional.

 

Sistem de asistență la coborârea în pantă "Hill Descent Assist" (fără imagine)1

Asigură o conducere controlată și confortabilă în pantă, limitând turația motorului și, dacă este necesar, frânând.

Im Rahmen der Grenzen des Systems.

Der Fahrer muss jederzeit bereit sein, das Assistenzsystem zu übersteuern, und wird nicht von seiner Verantwortung entbunden, das Fahrzeug umsichtig zu fahren.

Pe această pagină a modelului vor fi descrise dotările. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o opțiune care costă. Pentru mai multe informații despre numărul sau combinațiile dotărilor autovehiculului (dotări de serie/dotări opționale), vă rugăm să vă adresați distribuitorului dvs. autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual. Sunt ilustrate parțial dotări opționale disponibile contra cost. Toate prețurile afișate sunt prețuri recomandate, orientative, neobligatorii și neconvenite, incl. 19% TVA. Contactați cel mai apropiat distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale pentru a obține cele mai recente informații despre model.

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 au fost determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC - New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet https://www.vw-vehicule-comerciale.ro/wltp. Informațiile nu se referă la un anumit vehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de vehicule. Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați in timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

 

 

 

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Transporter 6.1

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen