Soluții închidere spate

Uneori soluțiile sunt în spate

Transportatți materiale voluminoase? Vă transformați rapid vehiculul într-un adăpost pentru ploaie? Doriți mai multă lumină în spațiul de marfă? Transporter 6.1 are soluția potrivită pentru cerințele dumneavoastră.

Hayon fără geam

Permite încărcarea și descărcarea eficientă, cu o înălțime a deschiderii de max. 2.200 mm 1 .

Hayon cu geam

Îmbunătățește vizibilitatea înspre spate, datorită unui geam de dimensiuni generoase.

Uși spate batante cu geam

Extind câmpul vizual datorită unui stâlp central îngust în combinație cu geamuri foarte largi.

Hayon cu deschidere electrică (fără imagine)

Poate fi deschid cu cheia autovehiculului, pentru manevrare comodă și sigură. Senzorii detectează dacă hayonul are spațiu suficient pentru a se deschide și funcția de revenire împiedică hayonul să se închidă, în cazul în care întâlnește un obstacol.

 

 

Protecție pentru pragul de încărcare (bară spate)

Protejează împotriva zgârieturilor la încărcare și descărcare. Este disponibilă în culorile argintiu și negru.

Bitte beachten Sie, dass es sich um ungefähre Werte handelt und die Maße aufgrund von Fertigungstoleranzen differieren können.

Nu există încă protocoale de armonizare, respectiv valori de consum oficiale. Pe această pagină a modelului vor fi descrise dotările. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o opțiune care costă. Pentru mai multe informații despre numărul sau combinațiile dotărilor autovehiculului (dotări de serie/dotări opționale), vă rugăm să vă adresați distribuitorului dvs. autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual. Sunt ilustrate parțial dotări opționale disponibile contra cost. Toate prețurile afișate sunt prețuri recomandate, orientative, neobligatorii și neconvenite, incl. 19% TVA. Contactați cel mai apropiat distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale pentru a obține cele mai recente informații despre model.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Transporter 6.1

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen