Uși glisante

Încărcarea mai facilă

Încărcați europaleți prin lateral. Face astfel lucrul cu un stivuitor mult mai facil, datorită lățimii sale efective de deschidere de 1.017 mm 1) 2) .

Ușa glisantă pe stânga

Ușa glisantă din stânga facilitează încărcarea și descărcarea și oferă mai mult confort la manevrarea mărfii.

Dispozitiv de închidere electric pentru uși glisante (fără imagine)

Dispozitivul electric de închidere pentru ușile glisante facilitează închiderea.

 

Uși glisante electrice (fără imagine)

Ușile glisante electrice funcționează, de asemenea, la oprirea pe spații înclinate și oferă protecție împotriva blocării.

Bitte beachten Sie, dass es sich um ungefähre Werte handelt und die Maße aufgrund von Fertigungstoleranzen differieren können.

Gilt für mechanisch betätigte Schiebetüren.

Nu există încă protocoale de armonizare, respectiv valori de consum oficiale. Pe această pagină a modelului vor fi descrise dotările. De cele mai multe ori nu se menționează dacă la dotarea respectivă este vorba de o dotare de serie sau de o opțiune care costă. Pentru mai multe informații despre numărul sau combinațiile dotărilor autovehiculului (dotări de serie/dotări opționale), vă rugăm să vă adresați distribuitorului dvs. autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale sau să folosiți configuratorul Volkswagen Autovehicule Comerciale. Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual. Sunt ilustrate parțial dotări opționale disponibile contra cost. Toate prețurile afișate sunt prețuri recomandate, orientative, neobligatorii și neconvenite, incl. 19% TVA. Contactați cel mai apropiat distribuitor autorizat Volkswagen Autovehicule Comerciale pentru a obține cele mai recente informații despre model.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Transporter 6.1

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen