Meniu
Inchidere meniu

Transporter 6.1
Kombi

Cel care îți oferă totul

Din 1950, Transporter Kombi a convins cu modularitatea spațiului interior prin detașarea scaunelor, transformându-l dintr-un vehicul de persoane într-unul de marfă. Astfel oferă o soluție practică pentru orice situație.

O privire la ce poate să facă Transporter 6.1 Kombi

Câteva dintre dotările cu care impresionează

Mai versatil

La fel de versatil ca viața de fiecare zi

Mai multe drumuri. Mai mult stres. Mai multe sarcini. Kombi are calitățile potrivite pentru toate acestea. Datorită compartimentării interioare, fiecare scaun este la fel de confortabil. Datorită spătarelor și scaunelor sale ușor de manevrat, poate fi folosit și pentru volume mari de transport.

  • transportați până la 9 persoane
  • diverse variante de scaune
  • Funcția Easy-Entry - cu două uși glisante
  • toate spătarele scaunelor complet pliabile
  • tapițerie pentru o întrebuințare și protecție cât mai bună a scaunelor
Interior robust

Pregătit pentru cele mai dificile sarcini

Pentru cine are de rezolvat sarcini zilnice dificile, nu trebuie să iți facă griji pentru că interiorul mașinii sale se va murdării de vopsea, praf sau noroi. De aceea interiorul unui Transporter Kombi are multe de oferit: datorită unui material rezistent la murdărie pentru scune. Și panou frontal, uși sau rame pentru scaune de culoare dark anthracite.

Sisteme de asistență moderne

Relaxat în mișcare

Pe șantierele aglomerate, pe străzile rezidențiale înguste sau pe rafale de vânt pe autostradă: în  Transporter 6.1 Kombi sunteți sprijiniți de numeroase sisteme inovatoare de asistență și siguranță atunci când lucrurile devin dificile. Ca să ajungi cu bine și, mai ales, relaxat.

Ușa laterală culisantă

Încarci și descarci ușor

Ușa culisantă asigură o deschidere suficient de mare (1.017mm)1 2 pentru a putea încarcă și descarca marfa cât mai ușor.

Scaune modulare

De la 9 locuri la utlitară în câteva minute

De multe ori trebuie să aduci întreaga echipă pe șantier? Sau transportați adesea o încărcătură mare de materiale? Cu un ampatament scurt sau lung, de patru până la nouă locuri, cu sau fără funcție Easy-Entry3, mașina dvs. Transporter 6.1 se potrivește perfect tuturor provocărilor. Puteți vedea mai jos câteva dintre variantele de așezare a scaunelor.

Variante de dispunere a scaunelor

Sistem de ancorare

Se așează, se potrivește și se fixează

Transporter 6.1 Kombi are o mulțime de spațiu pentru echipa dvs., materialele sau instrumentele dvs. Greutatea maximă de prindere este de 250 daN.

Lăsați-vă inspirat de Transporter 6.1

Start Video
Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen