Meniu
Inchidere meniu

Noul ID. Buzz Cargo

Noul ID. Buzz Cargo

Preţ de la (incl. TVA)
56.571,-
Preţ de la (excl. TVA)
47.539,-
Puterea motorului (kW)
70
kW
Puterea motorului (CP)
204
CP

Autonomie max. WLTP9:

aprox. 420 km

Încărcare între 5% și 80%10:

aprox. 30 min.

ID. Buzz Cargo: mobilitate comercială într-o nouă dimensiune

Ce așteptări aveți de la un vehicul comercial modern? Acționare electrică, volum suficient de spațiu de încărcare și, în același timp, potrivit pentru călătorii lungi: noul ID. Buzz Cargo oferă toate acestea. Și datorită rețelelor moderne, sistemelor digitale și multor funcții inteligente concepute pentru a vă ușura viața profesională, chiar mai mult de atât. Cu inovatorul ID. Buzz Cargo, punem pe drum noua generație de mobilitate comercială. Inspirat vizual de primul Bulli, noul ID. Buzz Cargo este prima furgonetă complet electrică de la Volkswagen. Rezultatul: un vehicul comercial puternic și durabil, care stăpânește aproape toate provocările muncii dumneavoastră de zi cu zi.

Spațiu de marfă reproiectat: ID. Buzz Cargo devine colegul ideal de muncă

Spațiu mare de încărcare, cu dimensiuni compacte și în același timp complet electric: ID. Buzz Cargo este gata să redefinească mobilitatea comercială. Datorită designului modern al spațiului de încărcare, impresionează prin spațiu pentru doi europaleți încărcați lateral. În combinație cu volumul mare de încărcare de până la 3,9 metri cubi1 și sarcina utilă de până la 650 kg, ID. Buzz Cargo impresionează peste tot. Există, de asemenea, mult spațiu pentru conceptul inteligent de depozitare în cockpit, în care aproape toate obiectele de lucru de zi cu zi pot fi depozitate ordonat și în siguranță - de la mănuși de lucru la rigle pliabile. Cu sistemul e-drive puternic, încărcăturile remorcii de până la 1.000 kg pot fi atașate cu ușurință la dispozitivul opțional. Așa se face că noul ID. Buzz devine colegul de muncă potrivit.

Mai multă durabilitate pentru mobilitate comercială modernă

Noul ID. Buzz Cargo oferă mobilitate modernă pentru aproape orice activitate - chiar dacă trebuie să acoperiți distanțe mai mari. Livrat într-o manieră neutră de CO22, puteți conduce până la aproximativ 420 de kilometri3 cu ID. Buzz Cargo fără încărcare electrică. În viitor, tehnologia Plug & Charge4 va facilita încărcarea la stațiile publice de încărcare din întreaga Europă în timp ce sunteți în deplasare. Apoi tot ce trebuie să faceți este să conectați cablul de încărcare iar el începe să se încarce. De altfel, datorită e-drive-ului, ID. Buzz Cargo vă oferă acces la zonele protejate de mediu din interiorul orașului, care pot fi limitate pentru vehiculele cu motoare cu ardere internă. Noul ID. Buzz Cargo face mobilitatea dumneavoastră comercială mult mai flexibilă.

Tehnologia de mâine: deja astăzi în ID. Buzz Cargo

Noul ID. Buzz Cargo vă sprijină în munca de zi cu zi cu numeroase funcții digitale și tehnologie orientată spre viitor. Echipat optional cu peste 30 de sisteme de asistenta si vizibilitate excelentă datorita farurilor LED-Matrix optionale: noul ID. Buzz Cargo ofera un nivel ridicat de confort si calitate. În același timp, este întotdeauna pregătit datorită cartelei SIM integrate. Astfel, puteți menține cu ușurință la zi funcțiile digitale ale lui ID. Buzz Cargo. Cu actualizări "Over-the-Air"5 folosind We Connect6, software-ul poate fi actualizat convenabil prin apăsarea unui buton.

ID. Buzz Cargo: e-mobilitate comercială pură

Practic

Bine gândit: mult spațiu într-o zonă compactă

Dimensiuni compacte, dar mult volum de încărcare și complet electric: redefiniți-vă mobilitatea comercială cu ID. Buzz Cargo. Datorită platformei sale moderne MEB, în zona de încărcare pot fi adăpostiți doi europaleți încărcați lateral. În total, ID. Buzz Cargo încarcă până la 3,9 metri cubi1. Practic peretele despărțitor dintre cabina șoferului și spațiul de încărcare poate fi prevăzut cu o fereastră și o deschidere de încărcare dacă este necesar. Cu cea de-a doua ușă glisantă opțională pe partea șoferului, încărcarea este mai facilă și flexibilă. În plus, noul ID. Buzz Cargo combină o capacitate mare de încărcare cu o mare manevrabilitate: raza mică de bracare de doar 11,09 metri este utilă mai ales atunci când este folosit pe străzile înguste ale orașului. Manevrabil, variabil și spațios, cu dimensiuni compacte: noul ID. Buzz Cargo face față aproape oricărei provocări ale mobilității comerciale moderne.

Locul de muncă al șoferului

Cleveres Cockpit: gut organsiert durch den Arbeitsalltag

Spațiu generos pentru depozitare și încărcare: locul de lucru optimizat al șoferului din noul ID. Buzz Cargo este echipat excelent pentru munca de zi cu zi. Puteți lua până la doi pasageri cu dvs. pe bancheta standard cu scaune duble. Interiorul este complet fără piele de origine animală. În acest fel, ID. Buzz împacă durabilitatea cu ușurința în utilizare. Datorită conceptului de depozitare în cockpit, special conceput pentru uz comercial, ești bine organizat în deplasare. Indiferent dacă depozitezi o pereche mănuși, un bon de livrare sau rigla pliabilă, sticlă de apă, cană de cafea sau cutie de prânz: există loc pentru aproape orice și spațiu de depozitare adecvat, de exemplu în compartimentul mare și deschis de depozitare de pe partea de sus a planșei de bord sau în torpedo care se poate încuia. Pe lângă compartimentul potrivit pentru smartphone-ul tău, în care acesta poate fi încărcat inductiv dacă dorești, noul ID. Buzz Cargo oferă opțional numeroase porturi USB-C care pot alimenta alte dispozitive finale.

ID. Buzz Cargo Box

Stocare flexibilă pentru călătorii: biroul mereu cu tine

Crearea comenzii simplificată: ID. Buzz Cargo Box opțional este caracteristica practică într-un design futurist pentru scaunele individuale disponibile opțional din cabina șoferului. În acest fel, puteți depozita rapid și eficient lucrurile importante ale muncii de zi cu zi între scaunul șoferului și cel al pasagerului din față. Această cutie de depozitare funcțională, detașabilă nu are doar spațiu pentru sticle de băuturi, căni de cafea sau pixuri. De asemenea, dispune de un compartiment superior spațios care poate ține laptopuri mici și medii, foldere, clipboard-uri. Așa că aveți întotdeauna biroul la îndemână. Mobil și flexibil: ID. Buzz Cargo Box oferă o utilizare inteligentă a spațiului în deplasare.

Infotainment

Mai practic ca niciodată: noua mobilitate digitală

Instrumente de bord digitale, conexiune la internet și servicii mobile online - noul ID. Buzz Cargo vă uşurează munca de zi cu zi cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră. Cu funcția opțională App-Connect, puteți transfera comod muzică, audiobook-uri sau știri de pe smartphone-ul dvs. pe afișajul tactil color de 25,4 cm (10 inchi) al sistemului de infotainment, pe care îl puteți utiliza pentru a opera numeroase funcții precum DAB+ - Radio. Pe lângă compartimentul potrivit pentru smartphone-ul tău, în care acesta poate fi încărcat inductiv dacă dorești, noul ID. Buzz Cargo oferă opțional numeroase porturi USB-C care pot alimenta alte dispozitive.

Designul luminilor

Wegweisende Beleuchtung, die mit Ihnen kommuniziert

Designul său modern de iluminat contribuie, de asemenea, la aspectul prietenos al noului ID. Buzz Cargo. De îndată ce vă apropiați de vehicul cu cheia mașinii, împreună cu sistemul opțional de închidere și pornire Keyless Advanced, veți fi întâmpinat cu un "salut" prietenos al farurilor LED-Matrix  opționale care se rotesc electric de jos în sus și se aprind. Cu funcția "Coming & Leaving Home" ID. Buzz Cargo aduce lumină în întuneric: când ajungeți la vehicul sau doriți să îl părăsiți, farurile opționale LED-Matrix asigură o proiecție luminoasă care fac drumul vizibil. Tehnologia inovatoare de iluminare a ID. Buzz Cargo oferă în mod regulat momente importante în munca de zi cu zi.

Complet conectat: conectivitate și tehnologie

Actualizări "Over-the-Air"

Actualizările software cresc funcționalitatea sistemelor digitale din ID. Buzz Cargo. Datorită actualizărilor "Over-the-Air"5 prin We Connect6, acestea pot fi actualizate și optimizate în mod regulat - fără o vizită la atelier. Este foarte simplu: actualizările "Over-the-Air"5 sunt descărcate în fundal în timp ce conduceți, prin accesul la rețeaua mobilă alui ID. Buzz Cargo. De îndată ce o actualizare este disponibilă, o notificare va apărea în sistemul de infotainment și veți fi ghidat prin pașii de instalare. În timp ce ID. Buzz Cargo  dvs. este încărcat sau parcat - de exemplu peste noapte - are loc instalarea completă și vă puteți bucura de funcții actualizate și îmbunătățite data viitoare când îl reporniți. Așadar, sunteți la curent și beneficiați de cele mai recente evoluții digitale, chiar și după ce v-ați cumpărat ID. Buzz Cargo.

Car2X

Vehiculele care comunică între ele pe drum pot reduce ambuteiajele și pot avertiza asupra pericolelor locale. Tehnologia Car2X extinde de mai multe ori raza senzorilor unui vehicul prin includerea informațiilor de la alți utilizatori ai drumului și a infrastructurii în calculul situației generale actuale. Folosind software și electronice inteligente, securitatea poate fi ridicată la un nou nivel. Un exemplu în acest sens este serviciul de alerte locale. De exemplu, modele ID. comunică între ele în milisecunde pe o distanță maximă de până la 800 m. Datorită numeroșilor lor senzori, mașinile electronice recunosc posibilele pericole într-un stadiu incipient - și avertizează automat pe alți utilizatori ai drumului din apropiere prin semnal radio WLAN.

Sisteme de asistență

Dacă se dorește, cu peste 30 de sisteme de asistență a șoferului și opțiunea de comunicare cu alte vehicule, ID. Buzz Cargo este pregătit astăzi pentru mobilitatea de mâine. Pentru prima dată într-un vehicul comercial de la Volkswagen, gama sistemelor inteligente de asistență variază de la parcare automată și avertizare de pericol prin mesaje locale (Car2X) până la cea mai recentă versiunea  opțională Travel Assist  cu swarm data7. Travel Assist cu swarm data vă poate menține pe bandă, poate păstra distanța față de autovehiculul din față și se poate asigura de asemenea că autovehiculul menține viteza maximă pe care ați setat-o7.Pentru aceasta, printre altele utilizează sistemul de ghidare adaptivă pe bandă. Acest sistem menține autovehiculul în mod activ în centrul benzii sale de rulare. Travel Assist cu swarm data se adaptează la stilul dumneavoastră de conducere și poate menține de asemenea autovehiculul mai în stânga sau dreapta pe bandă, în loc să îl mențină exact în centru7. Travel Assist cu swarm data poate de asemenea asista activ la schimbarea benzii pe autostradă, dacă se dorește.Dacă sunt disponibile date de localizare, Travel Assist cu swarm data trebuie să recunoască numai unul dintre marcajele de delimitare a benzii pentru a menține autovehiculul pe bandă, de exemplu, pe drumuri naționale fără bandă de marcaj centrală.Travel Assist cu swarm data dispune și de tempomat predictiv și o funcție de asistență în viraje. Aici, viteza autovehiculului poate fi adaptată la limitele de viteză de pe parcursul șoselei (curbe, sensuri giratorii etc.)7. Farurile opționale IQ. Light - Matrix sunt adaptabile la condițiile de drum. În combinație cu Dynamic Light Assist, acestea se estompează în mod dinamic în timp ce conduceți noaptea și vă îndrumă în viraj3. ID. Light, împreună cu sistemul de navigație opțional, vă ajută să navigați în trafic cu și mai multă ușurință prin traducerea instrucțiunilor din sistemul dumneavoastră de infotainment și asistență în semnale luminoase ușor de înțeles. Inovator și complet conectat la rețea: cu ID. Buzz Cargo puteți ajunge la destinație mai confortabil.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen