Meniu
Inchidere meniu

Multivan

Descoperă o nouă lume.

Descoperă o nouă lume.

Multivan

Descoperă o nouă lume.

Preţ de la (incl. TVA)
47.975,-
Preţ de la (excl. TVA)
40.315,-
Puterea motorului (kW)
110
kW
Puterea motorului (CP)
150
CP

Multivan – totul are un nou început

Noul Multivan este o dovadă a celor mai noi inovații. Datorită siguranței și conectivității inteligente mult îmbunătățite, este pregătit pentru mobilitatea conectată. Noua definiție a adaptabilității pentru utilizare zilnică și multifuncționalitate marchează următoarea etapă evolutivă în confort. Iar unitatea plug-in hybrid asigură cea mai mare varietate de propulsii de până acum. Noul Multivan reprezintă începutul unei noi ere, deoarece oferă un concept de vehicul complet nou, care a fost creat pentru nenumărate scenarii de mobilitate. A fost reproiectat de la primul până la ultimul milimetru - și în același timp păstrează ADN-ul legendarilor săi predecesori. Noul Multivan combină cele mai moderne standarde auto premium cu calități tradiționale și impresionează prin nivelul său ridicat de siguranță, dinamica expresivă și designul carismatic. Acest lucru face ca noul Multivan să fie cel mai progresiv Bulli al tuturor timpurilor. Convinge-te și descoperă noul Multivan acum.

Interiorul devine spațios și funcțional

De acum vor fi doar scaune individuale - bancheta ce ocupa toată lățimea din rândul trei nu mai există. În același timp, scaunele din rândurile doi și trei au devenit mult mai ușoare. Acum pot fi deplasate foarte rapid și chiar demontate / montate cu cea mai mare ușurință. Pentru că Volkswagen Autovehicule Comerciale a dezvoltat de asemenea și sistemul de șine. Acum este un sistem continuu, din spate până în rândul doi de scaune, astfel încât rearanjarea scaunelor este mai flexibilă ca niciodată. Este posibilă de asemenea și aranjarea scaunelor spate în stilul tipic Multivan, față în față. Și aceasta a fost reinventată complet. Masa este acum mai funcțională ca niciodată și poate - datorită noului sistem de șine - să fie fixată în orice poziție.

Mai multe despre interior

Mai aproape de cer

Noul Multivan este disponibil opțional cu un plafon panoramic din sticlă cu două părți, care vă permite să priviți noaptea stelele sau luminile orașului. În timpul zilei, pe de altă parte, soarele inundă interiorul prin plafonul transparent, umplându-l cu lumină; un strat de acoperire ‘LowE’ (sticlă cu nivel redus de emisivitate / care reflectă căldura) de pe geamul laminat securizat reduce radiația termică cu 44%. Așa ducem confortul premium tipic unui Multivan la un nou nivel.

Mai multe despre confort

Acum ai alternative

Propulsia plug-in hybrid face condusul urban cu zero emisii și autonomia ridicată/consumul total scăzut, compatibile una cu cealaltă. Multivan eHybrid acoperă distanțele zilnice uzuale exclusiv prin propulsia electrică. Sistemul de propulsie plug-in hibrid a fost conceput în așa fel încât modelul Multivan eHybrid să pornească în mod implicit cu alimentare exclusiv electrică și, prin urmare, să parcurgă în special deplasările scurte fără emisii.

Mai multe despre propulsie

Mai multe despre Multivan

Noul Multivan la rubrica Noutăți și comunicate

Tradiția devine inovație: citiți primele informațiile despre noul Multivan în articolul nostru.

Vezi comunicat

Dotările esențiale pe scurt

Variante de design, tehnologie și motorizări: aici puteți descoperi dotările importante ale noului Multivan.

Mai multe informații

Date tehnice ale noului Multivan 

Dimensiuni, configurații și sarcină utilă: noul Multivan în cifre.

Mai multe informații

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen
24px/magnifier Created with Sketch.