Caddy California
Meniu
Inchidere meniu

Caddy California

Preţ de la (incl. TVA)
34.097,-
Preţ de la (excl. TVA)
28.653,-
Puterea motorului (kW)
75 - 90
kW
Puterea motorului (CP)
102 - 122
CP

Bun venit în familie: Caddy California

Descoperiți noua libertate: experimentați noul design incitant și lăsați-vă inspirați de numeroase inovații, un concept interior bine gândit, cu cinci locuri și multe alte inovații. Caddy California vă oferă un pat confortabil, o mică bucătărie extensibilă și o masă pliabilă, cu scaune. Un cort generos pentru patru până la șase persoane, disponibil opțional de la Volkswagen Accessorii, pentru montarea la vehicul, completează imaginea generală. Dacă doriți, cortul poate fi, de asemenea, de sine stătător - acest lucru vă oferă o mare flexibilitate. Conduceți mai confortabil pe drumuri cu sisteme moderne de asistență ale șoferului, vă bucurați de cea mai bună vizibilitate și experimentați noul infotainment de ultimă generație, inclusiv servicii mobile online care pot fi accesate cu ușurință prin intermediul ecranului tactil central (Innovision Cockpit).

Camping, de câte ori vă doriți

Pat pliabil

Pentru vise cât mai plăcute

Dormiți cu zâmbetul pe buze: indiferent de poziția preferată de somn, arcurile din saltea asigură un nivel foarte ridicat de confort atunci când stați culcat și dormiți, iar două grile de ventilație suplimentare poziționate pe partea șoferului și a pasagerului din față asigură o ventilație bună. Patul este deosebit de ușor de asamblat sau demontat. Acest lucru vă oferă, de asemenea, mai mult spațiu de depozitare sub cadrul patului. Patul spațios și confortabil din noul Caddy California, cu dimensiunile 1980 mm x 1070 mm, vă oferă mult spațiu pentru a vă întinde și relaxa. Împreună cu acoperișul panoramic din sticlă disponibil opțional, puteți să le spuneți stelelor noapte bună.

Mini bucătărie extensibilă

Gătiți oriunde

Bucătăria mică din spatele noului Caddy California vă oferă spații practice de depozitare. Datorită celor două sertare grele, aveți întotdeauna ustensilele de gătit sub control atunci când pregătiți delicatese pe aragazul cu 1 arzător. Chicineta oferă o înălțime în picioare de doi metri când hayonul este deschis, iar dacă montați și cortul atașat, veți crea o zonă de gătit protejată și plăcută. Butelia cu gaz necesară pentru gătit (nu este inclusă) este depozitată ermetic în modul și oferă spațiu pentru o greutate de umplere de aproximativ 1,85 kg.

Cortul - o nouă dotare opțională

Casa ta din mijlocul naturii

Noul Caddy California vă oferă mai mult spațiu și o nouă stare de confort în aer liber: cortul din spate, independent, cu fereastre mari, poate fi instalat într-o clipită datorită tijelor de aer cu pompă și oferă spațiu de dormit pentru patru până la șase persoane. Cortul poate fi ușor extins și se conectează direct la partea din spate a vehiculului, dar poate fi și deconectat dacă doriți să plecați în excursie. Deci, vă bucurați întotdeauna de o mare libertate și o mare variabilitate.

Practice, dar și independente

Evoluția noii generații

Interior

Intuitiv de utilizat

Interiorul noului Caddy California a fost complet reproiectat și amplu digitalizat. Pentru prima dată, mini-camperul va fi disponibil cu un instrument digital opțional: cabina de pilotaj digitală. Cabina de pilotaj și infotainment formează un peisaj digital de ultimă generație (Innovision Cockpit). De asemenea, au fost digitalizate numeroase alte elemente de control: acestea includ un modul de butoane pentru funcțiile luminoase și vizuale, un volan multifuncțional și butoane de acces direct pentru diferite funcții din meniu. În plus, Caddy California impresionează prin ventilația activă a habitaclului, scaunele confortabile ergoComfort și un nou concept de scaune: scaunele din al doilea rând pot fi îndepărtate rapid și ușor - astfel încât să aveți și mai mult spațiu pentru a depozitare.

Afișaje digitale

Totul la vedere

Digital Cockpit (Instrumentul de bord digital) este clar și bogat în contrast și are o diagonală a ecranului de 25,4 cm. Șoferul poate alege între două configurații diferite de ecran. Acest lucru se face folosind butonul View din noul volan multifuncțional. În prima configurație, contorul de turații și vitezometrul sunt afișate interactiv în instrumente rotunde; un nivel selectabil individual este afișat în mijlocul ecranului - cum ar fi agenda telefonică a smartphone-ului. Instrumentele de bord digitale se combină cu sistemul opțional de infotainment ca o extensie obținând astfel și alte funcții.

Confort

Design caracteristic

În ceea ce privește tehnologia și echipamentul, exteriorul noului Caddy California are numeroase caracteristici noi: acestea includ ajutoarele opționale de închidere electrică pentru ușile glisante și hayon, precum și un acoperiș panoramic deosebit de mare, cu o suprafață de sticlă de 1,4 m2, iar primul și al doilea rând de scaune se pot extinde. Caddy California are, de asemenea, jante din aliaj ușor cu dimensiuni de până la 18 inch și - standard în versiunile de top - faruri noi cu și stopuri cu tehnologie LED. Pentru prima dată la bord: sistemul de pornire și blocare fără cheie Keyless Access (pe scurt, Kessy).

Motor

Economic și confortabil

Noul Caddy California vine cu trei motoare turbo diesel ultramoderne de 2,0 litri (TDI cu 55 kW / 75 CP până la 90 kW / 122 CP) și un motor turbo pe benzină de 1,5 litri (TSI cu 84 kW / 116) PS). Motoarele vor îndeplini standardele de emisii Euro 6 pentru 2021 și vor fi echipate cu filtre de particule.

Sisteme de asistență

Automat mai mult confort și securitate

Cu sistemele moderne de asistență ale conducătorului auto din noul Caddy California, vă puteți bucura de fiecare călătorie într-un mod relaxat: grație asistentului de schimbare a benzii de rulare, avertizării traficului din spate, asistenței pentru remorcă și asistenței de călătorie, vă aflați permanent în siguranță. 

Mai multe detalii

We Connect

Mai practic ca oricând: noua mobilitate digitală

Funcții de bază inteligente, la cerere în fiecare vehicul comercial Volkswagen nou, serviciile gratuite de la We Connect, numeroasele funcții suplimentare de la We Connect Plus: pentru a vă face accesul la mobilitatea digitală cât mai ușor și convenabil posibil, avem trei pachete practice. Care ți se potrivește?

Vezi detalii

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen