Meniu
Inchidere meniu

ID. Buzz

Complet electric, complet conectat la rețea și complet regândit.

Complet electric, complet conectat la rețea și complet regândit.

ID. Buzz

Complet electric, complet conectat la rețea și complet regândit.

Preţ de la (incl. TVA)
54.302,-
Preţ de la (excl. TVA)
45.632,-
Puterea motorului (kW)
89
kW
Puterea motorului (CP)
286
CP
Consum
19,1 - 19,6
kWh/100 km
Emisii de CO₂
0
g/km

Autonomie maxim WLTP6:

aprox. 420 km

Încărcare între 5 % și 80 %7:

ca. 30 min.

Maximum la testele Euro-NCAP 

Cinci stele pentru noua dubiță electrică: ID. Buzz a obținut nota maximă la renumitul test de siguranță efectuat de organizația Euro NCAP (European New Car Assessment Program). Vanul de familie și de afaceri, complet electric, i-a impresionat pe inspectori cu evaluări excelente, în special în ceea ce privește protecția ocupanților și evitarea accidentelor. Datorită echipamentului său standard extins, cu numeroase airbag-uri și multe sisteme avansate de asistență a șoferului în combinație cu o structură a caroseriei proiectată corespunzător, noul ID. Buzz a primit cel mai bun rating.

Rezultatele testului:
https://www.euroncap.com/de/results

ID. Buzz este gata să redefinească viitorul mobilității

Iată noua generație de mobilitate: inovatorul ID. Buzz. Este primul bus complet electric de la Volkswagen: multifuncțional, complet conectat în rețea și complet regândit - pentru familii, prieteni și provocările vieții de zi cu zi. Chiar și pe străzile înguste ale orașului mare. Descoperiți acum designul vizionar al ID. Buzz, care combină dimensiunile compacte cu spațiul, tehnologia inovatoare și durabilitatea. Inspirați-vă de conectivitatea extinsă și de caracteristicile digitale, cum ar fi ID. Light inteligent. Convinge-te de mobilitatea electronică modernă în noul ID. Buzz.

Designul unei noi ere

Un omagiu adus aspectului primului Bulli și în același timp complet independent: disponibil în patru finisaje de vopsea în două tonuri la cerere, designul expresiv al ID. Buzz combină proporțiile moderne cu tehnologia inovatoare. Datorită conceptului complet regândit cu scaunele reglabile confortabil, interiorul oferă mai mult spațiu și variabilitate, în timp ce iluminarea ambientală reglabilă, cu până la 30 de culori dacă se dorește, oferă accente atmosferice. Cu experiență spațială maximă și design inovator de iluminat, noul ID. Buzz impresionează peste tot.

Mobilitate durabilă în toate domeniile

Sustenabilitate holistică pentru un viitor conștient de climă: aceasta este afirmația noastră cu noul ID. Buzz. Prin urmare, nu numai că îl vom livra cu un echilibru neutru în CO21, dar veți conduce și la nivel local complet fără CO2. Cu ID.Charger2 există și wallbox-ul opțional potrivit. În plus, materialele reciclate sunt folosite în multe zone ale interiorului, echilibrând confortul cu durabilitatea. Puteți afla mai multe despre acest lucru în broșura noastră de sustenabilitate.

 

 

Experimentați astăzi tehnologia de mâine

Conectivitate extinsă datorită Car2X3, opțional cu peste 30 de sisteme de asistență la bord și vizibilitate bună cu farurile opționale cu matrice LED - noul ID. Buzz impresionează prin numeroase caracteristici digitale și oferă un nivel ridicat de confort și calitate. Cu cartela SIM instalată permanent, este "în permanență activată": aceasta înseamnă că puteți păstra cu ușurință funcțiile digitale ale ID.Buzz la zi. Prin actualizări "over-the-air"4 folosind We Connect5, software-ul pentru sisteme poate fi actualizat convenabil prin apăsarea unui buton.

Great Things start with a Smile

Premieră mondială Noul ID. Buzz cu ampatament lung

Mai lung, mai flexibil, mai spațios: noul ID. Buzz cu ampatament lung și-a sărbătorit premiera mondială în SUA la începutul lunii iunie 2023. Descoperiți mai mult cer, mai multă lățime și mai mult spațiu în noul ID. Buzz cu ampatament lung. Se așteaptă să fie disponibil în România din toamna anului 2024.

Întrebări și răspunsuri: păreri despre ID. Buzz

Să discutăm cu experții


Fanii din Comunitatea ID. Buzz au întrebat - iar noi răspundem: în filmul nostru, experții noștri explică ce vrei să știi despre noul ID. Buzz complet electric. De exemplu: ce caracteristici speciale are exteriorul? Cum funcționează încărcarea acasă și în deplasare? Sau cât de durabil este ID. Buzz? Filmul nostru vă oferă răspunsuri la aceste întrebări, împreună cu informații practice despre accesorii - doar vizionați-l și deveniți un cunoscător ID. Buzz în cel mai scurt timp.

Vizionează video

ID. Buzz: electromobilitatea într-o nouă dimensiune

Ewan McGregor iubește Volkswagen Autovehicule Comerciale încă de când era copil

Starul de la Hollywood Ewan McGregor iubește actoria - și, în afară de asta, mașinile. Este un fan entuziast al mărcii Volkswagen încă din copilărie. Această pasiune trăiește mai departe cu noile modele ID. Buzz complet electrice. Dar cum a început această relație? Ce legătură a avut un Volkswagen Beetle cu cariera sa de actor? Și de ce și-a electrificat mașina preferată? Vizionați acum povestea interesantă despre dragostea lui Ewan pentru vehiculele Volkswagen și ceea ce îl fascinează în mod deosebit la ID.Buzz.

 

Spațiu pentru tot ce ai nevoie

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen