Meniu
Inchidere meniu

e-mobilitate Scopul nostru: o ofertă holistică pentru mobilitate durabilă

e-mobilitate Scopul nostru: o ofertă holistică pentru mobilitate durabilă

Dorim să facem mobilitatea mai curată și mai eficientă pe termen lung - în mod holistic. Noul ID.Buzz este un bun exemplu al acestei abordări. În acest fel, ajutăm să facem trecerea la mobilitatea electrică care să țină cont de climă mai atractivă și, datorită serviciilor cuprinzătoare ale Grupului Volkswagen, putem oferi clienților noștri aproape orice: de la modele electronice inovatoare până la soluții inteligente de încărcare și reciclare durabilă. .

Mobilitate inovatoare cu ID. Buzz

360° mobilitate electrică


Ne asumăm responsabilitatea pentru autovehiculele noastre și ne angajăm față de Acordul de la Paris privind Clima, pentru de a deveni o companie complet neutră neutră din punct de vedere climatic până cel târziu în 2050, în ceea ce privește emisiile de CO2.1 ID. Buzz este primul autovehicul de la Volkswagen Autovehicule Comerciale care a fost dezvoltat ca vehicul electric de la zero. Va fi un reper în ecosistemul nostru holistic 360° de mobilitate electrică. Pentru că ne atingem obiectivele doar dacă acționăm responsabil și sustenabil. Încărcând2 ID. Buzz-ul cu energie electrică verde 100% durabilă, contribuiți la protecția climei. Acesta este felul în care ID. Buzz ne schimbă compania, mobilitatea și viața - într-un mod durabil.

Încărcați comod acasă cu propriul dvs. Wallbox

Un vehicul electronic include un ecosistem individual, durabil, care se adaptează la mobilitatea dumneavoastră. Pentru a putea încărca comod acasă, puteți obține un Wallbox inteligent și puternic, cu ID.Charger2, la cerere. Modelele "Connect" și "Pro" sunt activate pentru internet și pot fi, de asemenea, controlate de la distanță printr-o aplicație.

 

Soluții de încărcare

Cu ID. Buzz nu doar conduci într-un mod prietenos cu mediul, dar beneficiezi și de flexibilitate. Pentru că un autovehicul electric include un ecosistem individual, durabil, care se adaptează mobilității tale. În timp ce înainte trebuia să mergi la o benzinărie pentru a umple, încărcați ID. Buzz oricum atunci când este staționar. Aceasta poate fi la punctul de încărcare de la serviciu, la o stație publică de încărcare de pe autostradă, în fața supermarketului, într-o parcare cu mai multe etaje, în cartierul unui prieten sau la propriul punct de încărcare personal de acasă. Puterea maximă de încărcare pentru încărcare rapidă (DC) este de până la 170 kW și durează aproximativ 30 de minute3 pentru a încărca bateria de la 5% la 80%. Puterea maximă de încărcare pentru încărcarea obișnuită (AC) este de 11 kW. 

 

Baterii și reciclare: durată garantată

Spre deosebire de motoarele cu ardere, motoarele electrice cu greu necesită întreținere, deoarece nu există piese predispuse la uzură, cum ar fi cureaua de distribuție și nu este nevoie să schimbi uleiul. Acest lucru are ca rezultat intervale de inspecție mai lungi și asta înseamnă mai puține vizite la atelier cu costuri de întreținere mai mici. Vehiculele electronice moderne, cum ar fi noul ID. Buzz, sunt proiectate pentru funcționare pe termen lung. Prin urmare, întrebarea principală pentru mulți potențiali clienți este: Cât durează bateria? Bateria de înaltă tensiune cu litiu-ion de la ID. Buzz are o energie și o densitate de putere ridicate. De asemenea, nu necesită întreținere, are stabilitate ridicată a ciclului și autodescărcare scăzută. Cu toate acestea, factori precum numărul și tipul proceselor de încărcare (AC/DC), respectarea limitelor de încărcare sau temperaturile ambientale influențează durata de viață a acestora. Acest lucru duce inevitabil la pierderea intervalului în timp.

Cu noul ID. Buzz, vă puteți baza pe calitate înaltă. Garantăm un conținut net utilizabil de energie a bateriei de cel puțin 70% pentru bateria sa de înaltă tensiune cu litiu-ion timp de opt ani sau până la 160.000 de kilometri kilometraj6. Cu toate acestea, bateriile vechi nu ajung la gunoi. Dimpotrivă: ele pot aduce o contribuție semnificativă pentru ca strategia noastră holistică să fie și mai sustenabilă. Acestea includ așa-numitele aplicații de a doua viață, în care folosim bateriile după durata de viață în vehicul ca stocare a energiei electrice, de exemplu. În același timp, ne străduim să reciclăm o proporție mare de materii prime în timpul reciclării. Până la 97% din materiile prime pentru baterii, cum ar fi nichelul, cuprul și litiul, pot fi deja recuperate în uzina noastră pilot de la fabrica Salzgitter.

Mehr zur Hochvoltbatterie

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen