Meniu
Inchidere meniu

e-mobilitate Scopul nostru: mobilitate care nu numai că electrizează, dar este și durabilă

e-mobilitate Scopul nostru: mobilitate care nu numai că electrizează, dar este și durabilă

Pentru a atinge obiectivele climatice comune, este necesară și o reducere a emisiilor de CO2 în sectorul transporturilor. Pentru a face acest lucru, urmărim o abordare holistică: dorim să facem mobilitatea mai ecologică și mai eficientă, evident într-un mod durabil. Noul ID. Buzz Cargo este un bun exemplu al acestei strategii cuprinzătoare. De la vehicule electrice inovatoare la soluții de încărcare inteligentă și până la reciclare durabilă: dorim să oferim clienților noștri totul dintr-o singură sursă, aproape fără griji, pentru a face mai atractivă trecerea la mobilitatea electrică care ține cont de climă.

Preţ de la (incl. TVA)
55.311,-
Preţ de la (excl. TVA)
46.480,-
Puterea motorului (kW)
70
kW
Puterea motorului (CP)
204
CP

Gândire pragmatică: e-mobilitate modernă într-o abordare 360°


Schimbările climatice ridică provocări enorme pentru mediu, natură și societate. Prin urmare, ne-am angajat față de Acordul de la Paris privind masurile de protecție a climei și ne-am propus obiective ambițioase. Dorim să fim o companie neutră din punct de vedere al CO2 până în 2050 și să ne asumăm responsabilitatea pentru întreaga pondere a lanțului valoric al vehiculelor noastre. Pentru că doar printr-o acțiune cuprinzătoare și durabilă ne putem atinge obiectivele. Prin urmare, ca parte a abordării noastre de mobilitate electrică 360°, vom converti pe cât posibil fiecare componentă din punct de vedere CO2 neutru  - de la extracția materiilor prime și lanțul de aprovizionare, la producție, utilizare și reciclare. Exact așa cum este noul ID. Buzz Cargo: e primul furgon de la Volkswagen Vehicule Comerciale care a fost proiectat de la zero ca un vehicul electric - de la prima schiță până la ultima piesă montată. De aceea, nu doar că vom livra ID. Buzz Cargo cu un bilanţ neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon1, ci îl veţi conduce la nivel local complet fără emisii CO2. ID. Charger Pro2 este un Wallbox  opțional, ideal pentru încărcarea mașinilor de companie acasă. Așa se face că noul furgon electric ne va schimba compania și mobilitatea într-un mod durabil.

Propriul tău Wallbox: încărcați inteligent acasă

Un vehicul electric include un ecosistem individual, durabil, care se adaptează la mobilitatea dumneavoastră. Pentru a putea încărca comod acasă, puteți obține un Wallbox inteligent și puternic, cu ID. Charger2, la cerere. Modelele "Connect" și "Pro" sunt activate pentru internet și pot fi, de asemenea, controlate de la distanță printr-o aplicație.

Mobilitate permanentă: încărcarea înseamnă confort

ID. Buzz Cargo face mobilitatea dumneavoastră comercială și mai flexibilă. Pentru că oricum încărcați noua dubă electrică atunci când staționează - chiar și atunci când sunteți în mișcare: de exemplu la un punct de încărcare public de pe autostradă, în fața supermarketului, într-o parcare cu mai multe etaje sau pe strada unui client. Puterea maximă de încărcare pentru încărcarea obișnuită (AC) este de până la 11 kW. Cu încărcare rapidă (DC) - de exemplu pe autostradă - poate dura doar aproximativ 30 de minute pentru a încărca bateria de la 5% la 80%3 dacă este disponibilă puterea maximă de încărcare a ID. Buzz Cargo de până la 170 kW. Pentru a face procesul de încărcare și mai ușor, datorită Plug & Charge4 trebuie doar să conectați cablul de încărcare. Cu această tehnologie, datele dumneavoastră de autentificare sunt stocate de mașină. Apoi, stația de încărcare recunoaște automat cine ești - un mare câștig în confort. Această tehnologie este implementată pas cu pas printr-un standard certificat ISO, astfel încât să puteți utiliza tot mai multe stații de încărcare Plug & Charge4 în viitor.

Încărcarea la sediul firmei: soluții individuale pentru mobilitatea dumneavoastră

Conștient de climă, inovator și practic: noul ID. Buzz Cargo facilitează trecerea la mobilitatea electrică comercială modernă. Acest lucru ridică, de asemenea, întrebarea: ce soluții de încărcare sunt necesare în sediul companiei? Cu caseta de perete din dreapta, cum ar fi opționalul ID. Charger Pro2, puteți alimenta ID. Buzz Cargo cu energie electrică în timpul orelor de lucru sau peste noapte. ID. Charger Pro2 inteligent și puternic permite, printre altele, acces digital profesional și sisteme de facturare datorită măsurării curentului certificat MID. Dacă încărcarea trebuie să fie mai rapidă, deoarece ID. Buzz Cargo este necesar pentru serviciile de livrare în timpul zilei, de exemplu, ar trebui luată în considerare achiziționarea unei stații de încărcare rapidă mai puternică. Doriți să încărcați mai multe vehicule electronice într-o singură locație - și să oferiți vizitatorilor posibilitatea de a face acest lucru? Apoi, instalarea managementului sarcinii ajută. În flotele mari, tehnologia inteligentă asigură că puterea de încărcare disponibilă este distribuită în mod optim tuturor vehiculelor electrice care urmează să fie încărcate. În acest fel, se pot economisi costuri mari de investiții pentru extinderea conexiunii la rețea și se pot preveni vârfurile de sarcină, ceea ce ar duce la o creștere a prețului anual al serviciului de plătit. Apropo: acoperișul clădirii companiei dumneavoastră este un loc ideal pentru un sistem fotovoltaic pentru alimentarea punctelor de încărcare proprii ale companiei. Nu numai că puteți opera noul ID. Buzz Cargo într-o manieră deosebit de conștientă de climă, dar puteți, de asemenea, să aduceți o contribuție durabilă la ușurarea rețelei electrice generale și să vă faceți mai puțin dependent de evoluția prețurilor la energie electrică.

Baterii și reciclare: longevitate garantată

Spre deosebire de motoarele cu ardere, motoarele electrice cu greu necesită întreținere, deoarece nu există piese predispuse la uzură, cum ar fi cureaua de distribuție și nici nu este nevoie să schimbi uleiul. Acest lucru are ca rezultat intervale de inspecție mai lungi și asta înseamnă mai puține vizite la atelier cu costuri de întreținere mai mici. Vehiculele electronice moderne precum noul ID. Buzz Cargo sunt proiectate pentru perioade lungi de funcționare. Prin urmare, pentru mulți potențiali clienți, accentul se pune de obicei pe întrebarea: cât durează bateria? Bateria litiu-ion de înaltă tensiune a ID. Buzz Cargo are o energie și o densitate de putere ridicate. De asemenea, nu necesită întreținere, are stabilitate mare a ciclului și autodescărcare scăzută. Cu toate acestea, factori precum numărul și tipul proceselor de încărcare (AC/DC), respectarea limitelor de încărcare sau temperaturile ambientale au un impact asupra duratei de viață a acestora. Acest lucru duce inevitabil la o pierdere a intervalului în timp.

Cu noul ID. Buzz Cargo, vă puteți baza pe calitate înaltă. Garantăm un conținut net utilizabil de energie a bateriei de cel puțin 70% pentru bateria sa de înaltă tensiune cu litiu-ion timp de opt ani sau până la 160.000 de kilometri de performanță de condus. Cu toate acestea, bateriile vechi nu ajung la gunoi. Dimpotrivă: puteți aduce o contribuție semnificativă pentru ca strategia noastră holistică să fie și mai sustenabilă. Acestea includ așa-numitele aplicații de a doua viață, în care folosim bateriile după durata de viață în vehicul, de exemplu ca dispozitiv de stocare a energiei. În același timp, ne străduim să reciclăm o proporție mare de materii prime atunci când sunt utilizate. În uzina noastră pilot din Salzgitter, de exemplu, până la 97% din materiile prime pentru baterii, cum ar fi nichelul, cuprul și litiul pot fi deja recuperate

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen